Veelgestelde vragen

Algemene informatie

Sandaya is een Franse onderneming met 4- en 5-sterren campings in Frankrijk, Spanje en België. Daarnaast zijn er een aantal partnercampings in Italië en Kroatië. 

Parc La Clusure is gelegen in de Belgische Ardennen, in de provincie Luxembourg, met als dichtstbijzijnde steden Saint Hubert en Rochefort.  

Parc La Clusure heeft ruim 200 kampeerplaatsen en 260 verhuuraccommodaties. In juli en augustus verblijven er dagelijks zo’n 1400 gasten op onze camping. 

Werken bij

Het vaste team bestaat uit 14 medewerkers, gedurende het seizoen komen daar nog eens zo’n 15 seizoenwerkers, 15 stagiaires, en 40 vakantiekrachten bij. Alvast even kennis maken met het vaste team? Check Meet the Team

Nou en of! Binnen ons vaste team zijn er een aantal mensen die een aantal jaar geleden als stagiaire bij ons zijn begonnen en inmiddels manager van een afdeling zijn geworden.

Dat verschilt per afdeling. Werk je bijvoorbeeld in de horeca? Dan zul je in de avonduren actievere zijn dan iemand die in de winkel werkt. 

We streven naar een 38-urige werkweek, verdeeld over 5 dagen. 

Om bij ons te kunnen werken dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Voor stagiaires geldt een minimum leeftijd van 17. 

Solliciteren

Dat kan door bij de gewenste vacature het online sollicitatieformulier in te vullen.

Jazeker! In het sollicitatieformulier kun je bij opmerkingen aangeven voor welke afdelingen je nog meer interesse hebt.

We maken sowieso graag kennis! Wellicht hebben we alsnog een passende functie voor je. We zien je motivatiebrief en CV graag per mail tegemoet.

Wanneer je het contactformulier invult zullen we je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Dat verschilt per vacature. Over het algemeen voer je eerst een gesprek met Wouter en/of Mariaana. Tijdens het gesprek maken we afspraken over de vervolgprocedure. 

We streven er naar om binnen 10 dagen een gesprek met je in te plannen. Heb je na 10 dagen nog geen reactie ontvangen dan neem je het beste even telefonisch contact met ons op. 

Dat mag altijd! Tijdens het sollicitatiegesprek zullen we beoordelen of je past binnen het profiel van de functie. Eventueel kunnen we ook kijken naar andere functies die misschien beter bij je profiel passen. 

Praktische informatie

Zeker! Je verblijft samen met één of meerdere collega’s in een stacaravan die beschikt over eigen sanitair en een ingerichte keuken.

Vlakbij de camping (op ongeveer 1 kilometer) ligt station Grupont. Wanneer je met de trein naar ons toe komt zullen wij je daar ophalen. 

Meer informatie over wat je allemaal mee moet nemen ontvangen je een week voordat je werkperiode begint. 

Je kunt tijdens je werkperiode gratis gebruikmaken van de WiFi op de camping. 

Gedurende je werkperiode zorgen wij voor een W.A.- en arbeidsongevallenverzekering. We raden je wel aan om naast je ziektekostenverzekering nog een reisverzekering af te sluiten voor de periode dat je bij ons bent.

Ja, maar dit gaat altijd in overleg. Houdt er daarnaast rekening mee dat extra vrije dagen in juli en augustus lastig zullen worden. Buiten het hoogseizoen om kunnen we je hier wat meer in tegemoet komen. 

Stage op Parc La Clusure

Dat kan door bij de gewenste vacature het online stageformulier in te vullen. 

Zeker! Alle stagiaires verblijven intern bij ons. 

Wij zorgen 7 dagen per week voor een warme avondmaaltijd. Zelf zorg je voor je ontbijt en lunch. 

Gedurende je stageperiode zorgen wij voor een W.A.- en arbeidsongevallenverzekering. We raden je wel aan om naast je ziektekostenverzekering nog een reisverzekering af te sluiten voor de periode dat je bij ons bent. 

Ja, maar dit gaat altijd in overleg. 

Overig

Dat verschilt per afdeling, we zullen je hier meer over vertellen tijdens je sollicitatiegesprek. 

Zeker! Zowel in de horeca als in de winkel (voor beiden geldt een uitzondering op sterke drank) ontvang je 10% personeelskorting. 

Dat mag altijd, maar sterker nog – we zouden het fijn vinden als je 2 of 3 dagen komt inwerken voordat je werkperiode begint. Dit kan bijvoorbeeld in de meivakantie of tijdens Hemelvaart en/of Pinksteren. Op die manier leer jij de camping en je collega’s alvast kennen en kunnen wij je al wat meer wegwijs maken op de afdeling waar je komt te werken.

Jazeker! Als student kun je bij ons op studentencontract komen werken, iets wat een aantal financiële voordelen met zich meebrengt. Meer informatie ontvang je tijdens je sollicitatiegesprek maar kun je ook hier al vinden.