Parc La Clusure

Over ons

Wie zijn wij?
Sandaya Camping Parc La Clusure is een 4-sterren camping gelegen in de Belgische Ardennen met ruim 200 kampeerplaatsen en 260 verhuuraccommodaties. De camping is geopend van eind maart tot en met eind september en in het hoogseizoen (Hemelvaart, Pinksteren en juli en augustus) verblijven er dagelijks zo’n 1400 gasten, waarvan de meerderheid de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft.

Op de camping zelf vind je naast kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties ook een bar, restaurant, snackbar, en een campingwinkel. Daarnaast bieden wij gedurende de gehele openingsperiode een uitgebreid animatieprogramma aan voor jong en oud, met in de zomer verschillende themadagen, live muziek, spelshows en onze eigen musical. 

Het vaste team bestaat uit 14 medewerkers uit Wallonië, Vlaanderen en Nederland. Vanaf maart/april wordt dit team aangevuld met seizoenmedewerkers en stagiaires op alle afdelingen. In het hoogseizoen helpen nog eens ongeveer 50 vakantiekrachten ons om de gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen en bestaat ons team in totaal uit zo’n 80 medewerkers, waarvan een groot gedeelte op de camping verblijft. Iets dat, in ieder geval wat ons betreft, het werken op Parc La Clusure zo leuk maakt!

Wat kun je van ons verwachten?
Zoals gezegd werk én woon je bij ons en zorgen wij voor een stacaravan die je samen met één of meerdere collega’s deelt. Daarnaast zorgen wij, in ieder geval gedurende het hoogseizoen, voor een warme avondmaaltijd op gewerkte dagen. 

In oktober organiseren wij voor alle medewerkers die dat seizoen (naar tevredenheid en ten minste 3 weken) bij ons gewerkt hebben een Reünie-weekend en als we de verhalen van oud-medewerkers moeten geloven is dit één van de redenen waarom ze ieder jaar weer bij ons komen werken…

Wat verwachten wij van jou?
Gasten complimenteren ons vaak met ons vriendelijke personeel – voor ons is het belangrijk dat je gastgerichtheid hoog in het vaandel hebt staan.

Je snapt daarnaast dat het ritme op een camping anders is dan een ‘normale’ 9-tot-5 baan en dat er ook ’s avonds en op zon- en feestdagen gewerkt wordt.